fbpx

Tag Archives: viktimave

Për 5 muaj përfundon procesi i verifikimit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

Bedri Hamza, buxheti, polemika, vetëvendosje, konjufca, krasniqi, kosova, zgjedhjet,

Ministri i Financave Bedri Hamza, ka deklaruar se afati prej 5 vjetësh që është paraparë për përmbylljen e procesit të verifikimit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, do të bëhet në 5 muaj. Qëllimi i kërkesës së Ministrit të Financave Bedri Hamza ishte dhe është që viktimat …

Lexo më shumë