fbpx

Tag Archives: viktima

54 viktima në Vietnam

Vietnam

Numri i viktimave nga përmbytjet në Vietnam po rritet ende. Numri i të vdekurve ka shkuar të paktën 54, ndërsa janë regjistruar deri tani 39 të humbur. Përmbytjet kanë shkatërruar mijëra shtëpi dhe rrugë. Provinca më e prekur është ajo e Hoa Binh, ku numërohen 17 të vdekur dhe 15 …

Lexo më shumë

94 milion viktima nga komunizmi

komunizmi

Komunizmi në të gjithë botën ka marrë me mijëra jetë njerëzish duke u kororëzuar si sitemimi më gjakatar i pushtetit. Pjesë shteteve që vuajtën komunizmin ishte edhe Shqipëria e cila vuajti nga diktatura komuniste për thuajse 50 vite. Për të kuptuar krimet e kësaj periudhe, duhet të shohim viktimat që …

Lexo më shumë