fbpx

Tag Archives: Vikingët

Vikingët dhe islami

vikingët

Studiuesit në Suedi kanë gjetur karaktere arabe të endura në kostume varrimi në varret e vikingëve. Zbulimi ngre pyetje të reja rreth ndikimit të Islamizmit në Skandinavi. Ato u mbajtën të ruajtura për më shumë se 100 vjet, por më pas u morën shembuj si rrobat tipike të funeralëve të …

Lexo më shumë