fbpx

Tag Archives: Vietnam

Magjia e ‘Infinite cave’

Pamja që po e shihni, është mrekullia e shpellës së zbuluar para disa vitesh në Vietnam, e që njihet me emrin, Shpella Pa Fund ose ‘Infinite cave’. Shpella besohet se është rreth 4km e gjatë dhe si theksojnë shkenctarët, ka ekzistuar me miliona vite, e pavërejtur në Vietnamin qendrorë. Shpella …

Lexo më shumë

54 viktima në Vietnam

Vietnam

Numri i viktimave nga përmbytjet në Vietnam po rritet ende. Numri i të vdekurve ka shkuar të paktën 54, ndërsa janë regjistruar deri tani 39 të humbur. Përmbytjet kanë shkatërruar mijëra shtëpi dhe rrugë. Provinca më e prekur është ajo e Hoa Binh, ku numërohen 17 të vdekur dhe 15 …

Lexo më shumë