fbpx

Tag Archives: vidhet flamuri

Vidhet flamuri shtetëror te “Rrethi”

rrethi flamuri prishtina kosova

Janë ndërlikuar përpjekjet për vendosjen e flamurit shtetëror të Kosovës te “Rrethi”, në hyrje të Prishtinës. Derisa zjarrfikësit po bëheshin gati ta ngjitnin lartë, pak pasi e hoqën flamurin kombëtar, flamuri shtetëror është vjedhur. Në ndërkohë është shtuar numri i qytetarëve dhe është shtuar edhe qarkullimi i veturave te “Rrethi”. …

Lexo më shumë