fbpx

Tag Archives: videot

Videot, prioritet i Facebook

Facebook

Një sistem kompleks radhitjeje vendos se cilat postime përdoruesit do të shohin të parët. Facebook tha ditën e Enjte se do të promovonte akoma edhe më shumë videot në “News Feed” në mënyrë që të ngjallte më shumë interes tek përdoruesit dhe konkurrojë në mënyrë të drejtpërdrejtë me Youtube. Rrjeti …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!