fbpx

Tag Archives: vetura pa shofer

Së shpejti vetura pa shofer

vetura pa shofer

Autopiloti Cruise PR-1, pretendon të jetë i pari në botë që mund të marrë kontrollin e makinës në autostradë, duke e mbajtur atë në mënyrë të sigurt në korsi dhe në distancë të përshtatshme me makinat e tjera. Ai është projektuar nga Kyle Vogt, përbëhet nga shumë senzorë në çati …

Lexo më shumë