fbpx

Tag Archives: Vetmia

Vetmia bën keq për shëndetin

Vetmia

Në vitin 2015, studiuesit nga Universiteti Brigam Jang kërkuan të dhëna rreth vetmisë dhe izolimit. Rezultatet e tyre nga qindra mijëra njerëz treguan se izolimi social rezultoi në një rritje prej 50 përqind të vdekjes së parakohshme. Vetmia dhe izolimi nga shoqëria shoqërohen gjithashtu me rritjen e presionit të gjakut, …

Lexo më shumë