fbpx

Tag Archives: vetitë

Vetitë e mira të dembelëve

dembelet, dembelët

Një studim i ri tregon se njerëzit inteligjentë kanë tendencën të jenë dembelë. Të dhënat, që vijnë nga një studim amerikan, mbështesin kështu idenë që personat me nivel të lartë inteligjence mërziten më shpejt dhe shpenzojnë më shumë kohë të zhytur në mendime. Ndërsa njerëzit aktivë e stimulojnë mendjen e …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!