fbpx

Tag Archives: vetëvrasjet

Vetëvrasjet kërkojnë trajtim urgjent

Vetëvrasja vazhdon të jetë dukuri jashtëzakonisht shqetësuese në Kosovë, sidomos nga periudha e pas luftës , kurse nevoja e diskutimit, hulumtimit dhe përpjekjeve për të ulur sadopak numrin e tyre, është e përhershme dhe kërkon trajtim urgjent. E fundit që duhet bërë është që shkaqet e saj të injorohen. Shkruan: ETLEVA Durmishi …

Lexo më shumë