fbpx

Tag Archives: Veseli

Veseli: Si kryeministër i ardhshëm do t’a luftojë korrupsionin

veseli

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka thënë se sensibilizimi i gjendjes së civilëve në mbarë botën dhe përkujtimi e nderimi i kontributit të punëtorëve humanitarë, duhet të jetë pjesë e angazhimit të përditshëm. Ai ka folur kështu sot kur shënohet Dita Botërore Humanitare. “Si kryeministër i ardhshëm do të angazhohem më shumë, …

Lexo më shumë

Veseli u është bashkuar sot besimtarëve katolikë në një festë në Letnicë

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli u është bashkuar sot besimtarëve katolikë në një festë shumë të veçantë të tyre që mbahet përvitshëm në Letnicë. Nga aty, Veseli ka shpërndarë mesazhe bashkimi për shqiptarët që jetojnë dhe e festojnë manifestimin tradicional kushtuar “Zojës së Madhe” në Shkodër, Lezhë, Ulqin dhe Tivar. …

Lexo më shumë