fbpx

Tag Archives: veriu kosova

The Economist: Nëse Serbia dhe Kosova shkëmbejnë territore, ndezet Ballkani

veriu kosova

Në një analizë për Ballkanin, revista prestigjioze londineze “The Economist” ndër të tjera shkruan se nëse Kosova dhe Serbia shkëmbejnë parcelat e tokës, procesi nuk do të përfundojë me kaq, pasi kufijtë në Ballkan janë një rrëmujë. Artikulli shtjellon hollësisht pasojat e mundshme të një shkëmbimi territoresh mes vendeve ballkanike: Dhjetë vjet …

Lexo më shumë