fbpx

Tag Archives: varri

Gjendet varri i Shën Nikollës

Shën Nikolla

Hulumtuesit besojnë se përfundimisht kanë gjetur varrin e personalitetit më enigmatik në histori, Shën Nikollës. Arkeologët në Turqi kanë gjetur varrin në qytetin Demre, për të cilin besojnë se është vendi ku prehet Shën Nikolla. Besohet se varri ndodhet nën kishë dhe është detektuar me skaner. Cemil Karabajram, lider i …

Lexo më shumë