fbpx

Tag Archives: valon murtezaj

Pse ne ndryshojmë?

valon murtezaj

Apo, pse ne duhet të ndryshojmë, kur dihet që nuk është lehtë të ndryshojmë dhe si disponim i përgjithshëm i qenies njerëzore është të mos ndryshojë? Shkruan: Valon Murtezaj Çfarë potenciali të ndryshimit është i nevojshëm sot të posedohet, për t’u transformuar në atë mënyrë, dhe në atë shkallë, për …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!