fbpx

Tag Archives: valerie plesch

Plesch: Tensione ndërmjet liderëve të Kosovës dhe aleatëve perëndimorë

valerie plesch

Përpjekja për shfuqizimin e legjislacionit për Gjykatën Speciale në Kosovë “mund të shihet si kriza më e madhe ndërmjet liderëve të Kosovës dhe aleatëve perëndimorë, prej përfundimit të luftës”, thotë gazetarja amerikane, Valerie Plesch. Radio Evropa e Lirë: Ditëve të fundit ne kemi dëgjuar informacionin se kryeministri i Kosovës, Ramush …

Lexo më shumë