fbpx

Tag Archives: Valdete Daka

Daka: Istogu në rivotim

Valdete Daka, KQZ

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka konfirmuar se PZAP-i ka marrë vendim që Istogun ta çojë në rivotim për rundin e dytë. LDK-ja ka dërguar ankesa në PZAP për manipulime të AAK-së në votat me postë, ndërsa këto ankesa i ka marrë parasysh PZAP-i, duke vendosur që ta çojë në …

Lexo më shumë

U hap Qendra Mediale e KQZ-së

Foto1

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve hapi zyrtarisht Qendrën Mediale, e cila do të jetë një hapësirë e veçantë për mediat, nga ku mund të përcjellin paraqitjet e KQZ-së në Ditën e Zgjedhjeve dhe pas saj. Kryetarja Valdete Daka tha se për Komisionin Qendror të Zgjedhjeve është i pazëvendësueshëm, veçanërisht në Ditën …

Lexo më shumë