fbpx

Tag Archives: VALA

ARKEP: Numrat e Z- mobile i jepen Telekomit të Kosovës

ptk

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), ka marrë vendim që numrat e operatorit virtual të rrjetit “Dardafon.net”, përkatësisht Z- mobile t’ i kalojnë Telekomit të Kosovës. “Si rezultat i mosvazhdimit të raportit komercial ndërmjet operatorit të rrjetit të telefonisë ‘Telekomi i Kosovës’ dhe operatorit virtual të rrjetit ‘Dardafon.net’, …

Lexo më shumë