fbpx

Tag Archives: uthull molle

Zbardhni dhëmbët me uthull molle

uthulll molle

Zverdhja e dhëmbëve është një çështje e zakonshme kozmetike që prek njëlloj si burrat, ashtu edhe gratë. Kjo mund të jetë rezultat i disa ushqimeve dhe pijeve, të tilla si vera e kuqe, ëmbëlsirat që përmbajnë bollëk të ngjyrave artificiale, shprehi jo të shëndetshme, të tilla si pirja e duhanit, …

Lexo më shumë