Tag Archives: usaid

USAID-I, imagjinoni Kosovën

usaid, kosova

USAID në Kosovë, ka kënaqësinë të ftojë artistë të rinj të dërgojnë vepra arti për fushatën “Imagjinoni Kosovën” Qëllimi i fushatës është të portretizojë zhvillimin pozitiv të Kosovës përgjatë dekadës së ardhshme. Format e pranueshme për dorëzim të veprave janë piktura, fotografi dhe dizajn grafik. Aplikuesit e interesuar duhet të …

Lexo më shumë

USAID ndau 1.5 milion $ për sektorin e veshëmbathjeve dhe të TIK-ut

teknologjia

Agjencioni i Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) njoftoi lidhur me dy programe të reja që synojnë ndërtimin e shkathtësive dhe aftësive të fuqisë punëtore për rininë e Kosovës. Përmes këtyre programeve, Qeveria e Shteteve të Bashkuara ka ndarë rreth 1.5 milion dollarë amerikan për realizimin e këtij qëllimi. …

Lexo më shumë