fbpx

Tag Archives: universitetet

MASHT: Mbesin vetëm dy universitete publike

masht

“Këto universitete mund të jenë dy universitete në tërë Kosovën, të tjerat si kampuse apo degë të universiteteve por gjithmonë duke i rishikuar programet aktuale që ekzistojnë, nuk do të ketë asnjë ndërprerje të programit të studentëve aktualë”, ka paralajmëruar Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi. Ministri i Arsimit, Shkencës dhe …

Lexo më shumë

Engjell Agaci, marrëveshje me universitetet

Engjell Agaci

Sekretari i Përgjithshëm i Kryeministrisë, Engjell Agaci, nënshkroi marrëveshje me Fakultetin e Drejtësisë dhe të Ekonomisë, të Universitetit të Tiranës. Sipas Këshillit të Ministrave, procesi i shkrimit të ligjeve është një nga mjetet më të rëndësishme për realizimin e një qeverisjeje të mirë dhe të bazuar në parimet e shtetit …

Lexo më shumë