fbpx

Tag Archives: United Nations Children’s Fund

Pink nderohet për bamirësi

pink, People’s Champion, United Nations Children’s Fund , No Kid Hungry, Human Rights Champaign, Make-a-Wish Foundation. Planned Parenthood, Autism Speaks

Çmimi “People’s Champion” jepet në ceremoninë e ndarjes së çmimeve më 10 nëntor në Santa Monica, California Ajo ka mbështetur gjatë organizata, si:  No Kid Hungry, Human Rights Champaign, Make-a-Wish Foundation. Planned Parenthood dhe Autism Speaks. Pink, gjithashtu ka qenë ambasadore në United Nations Children’s Fund (UNICEF) që nga viti …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!