fbpx

Tag Archives: unaza jotradicionale

Unaza për femrat jo tradicionale!

gishti e unaza

March 10, 2014Ora: 15:03 në Nuk dëshironi unazë me gurë shkëlqyes në dorën tuaj të majtë? Mendoni se kursimi tre mujor nga paga në punë për të blerë një unazë ‘sparkle’ është çmenduri fare! Atëherë unazat tradicionale nuk janë për ju dhe për martesën tuja ju këshillojmë njërën nga unazat …

Lexo më shumë