fbpx

Tag Archives: Ulqin

Lexo dhe pusho në Ulqin

Panairi i Librit në Ulqin, këtë vit të ftuar nderi dy shkrimtarë të njohur Këtë të premte, më 26 korrik, në orën 20:00, hapet Panairi i 19-të i Librit në Ulqin. Në ceremoninë e hapjes në shëtitoren e plazhit të vogël, do të marrin pjesë si të ftuar nderi dy …

Lexo më shumë

Mbrojtja e kripores së Ulqinit

kriporja, ulqin

Bashkimi Europian kërkon nga Qeveria e Malit të Zi mbrojtjen e Kripores së Ulqinit si monument i veçantë natyror duke e kushtëzuar me hapjen e Kapitullit 27 në kuadër të negociatave për anëtarësimin e Malit të Zi. Për këtë arsye, BE-ja financoi studimin për mbrojtjen dhe rivitalizimin e kripores, ku …

Lexo më shumë