fbpx

Tag Archives: uk rugova

Ukë Rugova – 30 ditë në paraburgim

uk rugova

(E plotësuar) Tridhjetë ditë paraburgim për Ukë Rugovën ka vendosur gjyqtarja Anna Adamska Galant. Përveç Rugovës, me masën e njëjtë janë ndëshkuar edhe Izet Beqiri dhe Florian Petani. Të arrestuarve tjerë, Fitim Beqiri, Visar Beqiri, Asad Beqiraj, Edison Idrizaj, Hamza Beqirit dhe Driton Voca u është caktuar masa prej 30 …

Lexo më shumë