fbpx

Tag Archives: UFO

Politikania: Më rrëmbyen UFO-t dhe …

politikane.ufo

Një politikane ka pohuar se është rrëmbyer nga UFO-t që i kanë zbuluar sekretet e universit. Bettina Rodriguez Aguilera, një kandidate e Kongresit nga Miami, dha një intervistë në të cilën tha se ishte rrëmbyer. Aguilera tha se ishte vizituar nga tre jashtëtokësorë me flokë të bardhë, dy femra dhe …

Lexo më shumë

Ish-piloti i presidentit Kennedy: Qeveria po fsheh prova për UFO-të

kongresi amerikan

Një ish-pilot i John F Kennedy ka deklaruar publikisht se presidenti i vrarë kishte dëshmi qeveritare për ekzistencën e UFO-ve. Ai është intervistuar i pjesë e dokumentarit, ‘Uncknowledged’, dhe ka rrëfyer një bisede të tijën me presidentin, raporton “Express.UK”. Piloti përshkruan diskutimin e një artikulli gazete që përmendte UFO-t. Personi  …

Lexo më shumë