fbpx

Tag Archives: UBER

Kalanick edhe zyrtarisht një miliarder

Bashkëthemeluesi i “Uber”, Travis Kalanick do të shndërrohet në miliarder pasi investitorët kanë vendosur të marrin pjesë në këtë kompani në rritje. Në një konsorcium të udhëhequr nga Japonia, Softbank do të blejë një pjesë të kompanisë nga aksionarët aktual si dhe aksione të reja të Uber në një marrëveshje …

Lexo më shumë

Uber shpallet kompani transportuese

uber

Gjykata Evropiane e Drejtësiësë ka vendosur që Uber të konsiderohet si kompani e transportit dhe duhet të rregullohet me ligj ashtu sikur kompanitë tjera të taksive. “Shërbimi i ofruar nga Uber, duke lidhur individë me drejtues joprofesional të makinave është i përfshirë në shërbimet e fushës së transportit”, ka thënë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!