Ballina / Tag Archives: turizmi

Tag Archives: turizmi

Hallet dhe potencialet e turizmit kosovar nga perspektiva e ekspertit Albion Idrizi

Albion Idrizi, AltaVia

Edhepse ofron mundësi të shumta, si në kontekstin e krijimit të vendeve të punës dhe zhvillimit, poashtu edhe në kontekstin e ofrimit të mundësive për kënaqësi dhe një jetë të shëndetshme, turizmi i Kosovës sikur është lënë në harresë. Ekspertët e kësaj fushe janë të rrallë e, ekspertiza e tyre …

Lexo më shumë