Tag Archives: tulsa

Kjo është qendra e Tokës, ja pse

Bota jonë është e mbushur me gjëra të pashpjegueshme. Ne përpiqemi të bëjmë më të mirën për të shpjeguar jetën dhe botën duke përdorur shkencën moderne. Eh ky vend, i quajtur “Qendra e Universit”, ndodhet në kategorinë e gjërave të pashpjegueshme. Në shikim të parë nuk duket diçka i veçantë, …

Lexo më shumë