Tag Archives: trusti pensional

Propozohet zbritja e pagave për punonjësit e Fondit të Kursimeve Pensionale

euro paga

Komisioni për Buxhet dhe Financa, në mbledhjen e sotme të kryesuar nga Lumir Abdixhiku, kryetar, shqyrtoi tri projektligje, si dhe rekomandimet e grupit punues lidhur me pagat e Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës. Rekomandimet e grupit punues për pagat e Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës, para komisionit i …

Lexo më shumë