fbpx

Tag Archives: trophy

Filmi dokumentar “Trophy”

luani filmi trophy

Vrasja nga një dentist amerikan e Luanit Cecil, një luan 13-vjeçar, që monitorohej nga Universiteti i Oksfordit në Zimbabwe, shkaktoi zemërim masiv. Shumë njerëz e dënuan gjuetinë e kafshëve të mëdha afrikane. Por dokumentari i ri “Trophy” i producentëve Shaul Schwarz dhe Christina Clusiau, ofron një vështrim më kompleks të …

Lexo më shumë