fbpx

Tag Archives: Troja

Në frekuencat e rokerit Bujar Berisha (Troja)

Në intervistën ekskluzive për Info Globi, këngëtari i rock grupit “Troja”, Bujar Berisha kontekstualizon vështirësitë dhe sfidat me të cilat ballafaqohet roku, muzika e arti në përgjithësi. “Roku është protestë paqësore, prandaj mesazhet e tij është mirë të ndëgjohen”, thotë rokeri Berisha. Emërtimin e përbashkët të së keqes në Kosovë, …

Lexo më shumë