fbpx

Tag Archives: trendafilova

Trendafilova: Kërcënuesit e dëshmitarëve do të penalizohen

Gjykata Speciale, Hagë

Kryetarja e Dhomave të Specializuara, Ekaterina Trendafilova, tha se kjo gjykatë do të ndjekë penalisht të gjithë ata që në çfarëdo mënyre kërcënojnë sigurinë e viktimave dhe dëshmitarëve ose ushtrojnë çdo lloj presioni ndaj gjyqtarëve. “Kushdo që përpiqet të frikësojë dëshmitarët ose të përpiqet të ushtrojë presion ndaj gjyqtarëve menjëherë …

Lexo më shumë

Trendafilova: Dhoma e Specializuar do t’i shqyrtojë 10 dispozitat

Pas shqiptimit të Vendimit të Dhomës së Specializuar të Gjykatës Kushtetuese sot, kryetarja Ekaterina Trendafilova është prononcuar për media përmes një Komunikate. “Shqyrtimi prej Dhomës së Specializuar të Gjykatës Kushtetuese i Rregullores së miratuar të Procedurës dhe të Provave është një element thelbësor për të garantuar, sikurse kërkohet prej Kushtetutës së …

Lexo më shumë