fbpx

Tag Archives: tregu

Tregu i përbashkët turistik Shqipëri-Kosovë

nenshkrim, tregu

Të enjten, në Tiranë, u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit në fushën e turizmit në mes Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë dhe Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit të Republikës së Shqipërisë. Delegacioni kosovar kryesohej nga ushtruesi i detyrës së Ministrit, Bernard Nikaj dhe nga pala shqiptare marrëveshjen e firmosi ministrja …

Lexo më shumë