fbpx

Tag Archives: tregu i punes

Sistemi Informativ i Tregut të Punës tanimë në dispozicion të qytetarëve

Sistemi Informativ i Tregut të Punës tanimë në dispozicion të qytetarëve

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), përkrahur nga Projekti për Punësimin e të Rinjve (EYE)- projekt ky i SDC-së, lansuan sot Sistemin Informativ të Tregut të Punës. Ky sistem ka për qëllim të sigurojë informacione lidhur me punësimin dhe karrierën …

Lexo më shumë