Tag Archives: transporti ekologjik

Transporti ekologjik në Tiranë

transporti ekologjik, tiran

Këshilli i Ministrave miratoi sot marrëveshjen e financimit mes Shqipërisë dhe KFW në kuadër të projektit të transportit të gjelbër në Tiranë. Në këtë marrëveshje Shqipëria përfaqësohet nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë (Marrësi), Bashkia Tiranë (Agjencia zbatuese e projektit). Kjo marrëveshje mes Shqipërisë dhe KFW Frankfurt am Main (KFW), …

Lexo më shumë