fbpx

Tag Archives: transplante

Nuk ka ligj, transplantimet bëhen jashtë Kosovës

Sëmundjet e veshkave prekin çdo të njëmbëdhjetin person, sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetësisë. Në Kosovë, rreth 80 raste të reja në vit hyjnë në dializë. Këto janë shifrat që i paraqesin profesionistë dhe përfaqësues të institucioneve shëndetësore. Ibrahim Rrudhani, koordinator nacional për cilësi në nefrologji, thotë për …

Lexo më shumë