fbpx

Tag Archives: transparente

Ndërkombëtarët i vlerësuan zgjedhjet e 22 tetorit, transparente

zgjedhjet

Vëzhguesit e Bashkimit Evropian, kanë paraqitur raportin preliminar të monitorimit të zgjedhjeve, ku i cilësuan si transparente. “Këto zgjedhje ishin më transparente se ato të kaluarat. KQZ-ja ka bërë përmirësime dhe përgatitje paraprake sa i përket këtyre zgjedhjeve”, tha Shefi i misionit të vëzhgimit të zgjedhjeve të Bashkimit Evropian, Alojz …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!