fbpx

Tag Archives: trafiku

Instituti i Shëndetësisë : Për 2 vjet vdiqën 280 persona, epidemia e aksidenteve në trafik vazhdon

aksident ne fushkosove

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës i është drejtuar institucioneve dhe segmentëve të ndryshë të shoqërisë që urgjentisht të vihen në veprim me qëllim të parandalimit të  pasojave të asaj që IKSHP e cilëson si “situatën epidemiologjike të aksidenteve në trafik”, situatë kjo e cila për dy vjet në …

Lexo më shumë

Policia e trafikut shqiptoi 6 gjoba në lartësinë prej mbi 1 mijë euro

Policia e Kosovës po vazhdon me dënime të rrepta ndaj ngasësve që nuk respektojnë rregullat në trafik. Këtë e ka bërë të ditur Policia e vendit përmes një komunikate. Përmes kësaj komunikate theksohet se  vetëm gjatë periudhës kohore 01.01.2018 deri 16.01.2018 janë identifikuar një numër i konsiderueshëm i kundërvajtësve, ndaj të cilëve …

Lexo më shumë