fbpx

Tag Archives: toyota

Lojërat Olimpike 2020 më ekologjike

toyota, Olympics, climate change

Toyota shpreson të arrijë emetimin më të ulët që është parë ndonjëherë Toyota, një partner në të gjithë Lojërat Olimpike dhe Paralimpike Tokio 2020, ka njoftuar se gati 90% e automjeteve që do të sigurojë për lojërat do të funksinojnë elektrikisht, shkruan techobserver. Kjo zgjedhje vjen dhe si rrjedhojë e …

Lexo më shumë

Robotët argëtues

Kawaii,olympic, toyota

Krijesat e vogla me sy të mëdhenj do të mund të lëvizin krahët në mënyrë të telekomanduar dhe të sillen njësoj si spektatorët dhe sportistët Gjiganti japonez në fushën e automjeteve Toyota, sponsor i aktivitetit sportiv, prezantoi para medias disa robotë, ani pse ende jo gati për të performuar, por …

Lexo më shumë