fbpx

Tag Archives: tokio dikur dhe sot

Tokio dikur e sot

Tokio i vitit 1945 ishte një qytet krejtësisht i shkatërruar gjatë Luftës së Dytë Botërore, mirëpo disa dekada më vonë, pamja e tij ishte krejt ndryshe. Qyteti është sërish qendër e madhe tregtare e ekonomike, e shquar për vullnetin e çeliktë të banorëve të tij në raport me punën dhe …

Lexo më shumë