fbpx

Tag Archives: tiranët

Pse i duam tiranët

tiranët më të mëdhenj të historisë së njerëzimit

Udhëheqësit karizmatikë të imponojnë përkushtim dhe konsiderohen si figura profetike nga ndjekësit e tyre. Një tiran në rritje ka një atmosferë të veçantëpërreth vetes, pothuajse një aureolë magjike. Shkruan: ERLET SHAQE Ithtarët e tij besojnë se ai mund të bëjë mrekulli dhe të transformojë jetën e tyre. Por, si ndodh …

Lexo më shumë