fbpx

Tag Archives: Thorsten Schaefer-Guembel

Mbi 58% e gjermanëve janë pro takses për milionerët

gjermania, angela merkel,Thorsten Schaefer-Guembel

Kancelaria Angela Merkel e ka kundërshtuar një taksë pasurie Social Demokratët e Gjermanisë kërkojnë të vendoset  një taksë pasurie për multimilionerët dhe miliarderët dhe të përdorin të ardhurat shtesë për të rritur investimet publike në infrastrukturë, u tha  gazetarëve Thorsten Schaefer-Guembel . Schaefer-Guembel , tha se komiteti ekzekutiv i partisë …

Lexo më shumë