fbpx

Tag Archives: thaçi zgjedhet president

Zgjedhja e Presidentit, minut pas minuti

Me 71 vota për, Hashim Thaçi zgjidhet president i Kososvës. 19:53- Hashim Thaçi është zgjedhur president i Republikës së Kosovës, pas rrethit të tretë të votimit në Kuvend. Në garën ndërmjet liderit të Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçit dhe bashkëpartiakut të tij Rafet Rama, Thaçi ka marrë 71 vota të deputetë. Ndërkohë që 10 …

Lexo më shumë