fbpx

Tag Archives: teuta nunaj

Koha e të vdekurve vdiq…

teuta nunaj

Shkruan: Teuta NUNAJ Mjaftoi vetëm një banderolë, thjeshtësisht me simbole shqiptare në qiellin e Beogradit, që të rishfaqej pas 15 vitesh “mola” e urrejtjes, racizmit dhe hakmarrjes, që nacionalistët serb kanë për shqiptarët në tërësi, dhe që në kuadër të integrimit të rajonit në familjen evropiane kishin arritur t’i fshihnin …

Lexo më shumë