fbpx

Tag Archives: Terapia

Terapia e verës

vera

Është e mirë, na bën mirë por dhe të bukur. Rrushi, i bardhë apo i zi, janë një gëzim për sytë dhe një shije. Por kanë dhe veti në shëndet, falë aftësisë së tyre pastruese, dhe një aleat i fuqishëm i bukurisë. Përdorimi i rushit dhe verës në kozmetikë tashmë …

Lexo më shumë