fbpx

Tag Archives: teatrot

5 teatrot më të bukur në botë

teatri

“E gjithë bota është një skenë dhe të gjithë njerëzit janë aktorë” është një prej shprehjeve më të famshme të William Shakespeare. Nëse të gjithë njerëzit do të ishin aktorë, atëherë arkitektët do të ishin ata që do të projektonin dhe do të ndërtonin teatrot ku i gjithë njerëzimi do …

Lexo më shumë