fbpx

Tag Archives: te vaarfer

Shqiptarët të varfër për pushime

pushimet, plazhi, te pasurit, te varferuit, shqiptaret

Fatkeqësisht 81% e shqiptarëve janë shprehur se nuk mund të përballojnë dot një javë pushime larg shtëpisë Në një anketë të zhvilluar nga Komisioni Evropian mbi Cilësinë e Jetës në vendet e Bashkimit Evropian dhe vendet kandidate për tu anëtarësuar, rezulton se në krahasim me to, shqiptarët nuk mund të …

Lexo më shumë