Tag Archives: tarifat tregtare

BE do të përgjigjet brenda 90 ditëve nëse përfshihet në tarifat e reja amerikane

Bashkimi Evropian pret që të jetë jashtë tarifave amerikane për çelik dhe alumin, mirëpo do të kërkojë nga Organizata Botërore e Tregtisë të vendosë masat e veta, nëse Uashigtoni zbaton masat e reja, ka thënë sot shefja e BE-së për tregti, Cecelia Malmstrom. Presidenti amerikan, Donald Trump ka vendosur tarifa …

Lexo më shumë