fbpx

Tag Archives: tarifa

Tarifa që godet ekonominë

Tarifa që godet ekonominë

Vendosja e tarifës për qarkullim në autostradën “Rruga e Kombit” e cila po hasë në kundërshtime të shumta, sipas ekspertëve të fushave ekonomike dhe përfaqësuesve të bizneseve, do të ndikojë në përkeqësimin e marrëdhënieve tregtare ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë. Të dyja vendet, viteve të fundit kanë nënshkruar marrëveshje të shumta …

Lexo më shumë