Tag Archives: tango

Tango argjentinase vjen në Tiranë

tango

Tango argjentinase vjen në Tiranë. Si një mënyrë jo vetëm për të promovuar marrëdhëniet ndërmjet kulturave të ndryshme, por edhe për të rizgjuar një kërcim që ka qenë shumë i përhapur për vendin tonë deri në vitet ‘70.Kërcim, muzikë, poezi kulturë dhe histori do të jenë kryefjala e Tango Art, …

Lexo më shumë

Bush apo Obama? Cili kërcen më mirë

Presidenti Barack Obama i tregoi botës mbarë aftësitë e tij në kërcim në Buenos Aires, teksa kërceu një tango para darkës zyrtare shtetërore. Në kërcim me një balerinë profesioniste, 54-vjeçari tregoi disa nga aftësitë e tij në tango, në pistën e kërcimit. Por …kjo sjell në vëmendje US Magazine, na …

Lexo më shumë